Accountancy en belastingadvies

U kunt bij VAN LIT Financial Services terecht voor accountancy diensten en belastingadvies. Voor zakelijke en particuliere dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres! Een overzicht van onze dienstverlening is hieronder opgenomen.

Zakelijke dienstverlening
Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden verrichten:  

  • inrichten en het periodiek verwerken van uw financiële administratie;
  • verzorgen van belastingaangiften, zoals aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte loonbelasting en aangifte dividendbelasting;
  • verzorgen van uw salarisadministratie;
  • opstellen van financiële jaarstukken;
  • opstellen van deponeringsstukken en notulen van de Algemene Vergadering;
  • opstellen van tussentijdse financiële rapportages;
  • opstellen van begrotingen en liquiditeitsprognoses.

Ook kunt u gebruik maken van onze interim diensten. Tevens kunnen wij u op tal van terreinen adviseren. Zie hiervoor onze advisory diensten.

Particuliere dienstverlening
Dit jaar uw aangifte inkomstenbelasting goed ingevuld? Laat het ons doen! De werkzaamheden en kosten kunnen wij vooraf met u bespreken. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Naast het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, kunnen wij u ook ondersteunen met het aanvragen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindgebonden budget.

Wilt u weer financieel ‘in control’ zijn? Wij kunnen uw financiële situatie transparant maken en denken graag met u mee om tot kostenbesparingen te komen. Zo kunt u weer meer grip krijgen op uw financiële positie.

Uw vertrouwenspartner
Aangezien het gaat om een vertrouwensrelatie gaan wij dan ook voor een langdurig partnership. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.